Veel bedrijven, organisaties en relaties dragen Dress for Success een warm hart toe.

Hieronder een greep uit hun ervaringen:

 

                                 

Eveline Meister, directeur MKB Eindhoven / initiatiefneemster

Eveline Meister nam 10 jaar geleden vanuit MKB Eindhoven het initiatief om Dress for Success in Eindhoven op te richten. Zij zocht de juiste mensen bij elkaar om de winkel op te zetten, financiële middelen te verkrijgen en de stichting te vormen.

Lees meer...  

Jan van den Hoff, voorzitter Dress for Success 

Jan van den Hoff is als voorzitter van het bestuur op vrijwillige basis actief voor
Dress for Success: “Ik ben er trots op bij het werk van Dress for Success betrokken te zijn.

Lees meer...  

Peronne Knapen, regiomanager van Start People 

Peronne Knapen, regiomanager van Start People, is sinds 2014 ambassadeur van Dress for Success: “Vanuit mijn vakgebied weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een goede eerste indruk te maken tijdens een sollicitatiegesprek.

Lees meer...  

Mireille Liskamp, eigenaarMireille Liskamp advies & interim 

Dress for Success helpt mensen daadwerkelijk vooruit en geeft ze het benodigde steuntje in de rug. Met de juiste kleding kan een kandidaat vol zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek ingaan. Een baan geeft iemand zo veel meer dan een inkomen.

Lees meer...  

Chantal Gonzalez, adviseur Coöperatie Rabobank Eindhoven-Veldhoven

Dress for Success doet zoveel meer dan mensen met een uitkering of minimum inkomen in een ‘nieuwe’ outfit steken voor hun sollicitatiegesprek. Ze leren vooral hoe ze zich het best kunnen presenteren.

Lees meer... 

Ward Overeem, zelfstandig ondernemer

In het dagelijks leven ben ik naast Raadslid voor de PvdA in Eindhoven zelfstandig ondernemer van United Social. Een bedrijf dat over de grenzen van gemeenten en bedrijven heen oplossingen aanbiedt die leiden tot duurzame en kwalitatieve inzetbaarheid van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer... 

Corine van Overdijk, ondernemer Chematronics B.V.

Als ondernemer, maar ook als burgerraadslid voor de VVD in Oirschot zie ik hoe belangrijk het is om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid te bieden een stap te maken. Met aandacht, zorgvuldigheid en een kwalitatief zeer goed advies biedt Dress for Success Eindhoven een echte trampoline, zodat een stap, een echte sprong voorwaarts wordt.

Lees meer... 

Thijs Laan, casemanager Werkleerbedrijf gemeente Eindhoven

“Dankzij de samenwerking met Dress for Success heb ik als casemanager Werk (tegenwoordig Specialist Participatie) zelf ook veel geleerd over mijn imago/uitstraling door kleding en kleurgebruik. Maar het belangrijkste is dit voor mijn klanten. 

Lees meer...