De klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 9,3.

Op deze pagina enkele citaten van onze klanten:

Alex, Shidi en John_275.png

Alex, Shidi en John

Alex, Shidi en John volgden een traject Anders Denken, Doen en Bewegen bij het Participatiebedrijf. Zij sloten hun traject af met een workshop over de eerste indruk en hoe kleding in te zetten om jezelf goed zichtbaar te maken. Daarna volgde een kleedsessie met z'n drieën tegelijk in de winkel, die werd afgesloten met een lunch en taart van de begeleiders. Het was een groot succes.


Wat zij ervan vonden?

"Buiten zie je niet goed, wat je binnen kunt verwachten. Het is hier gezellig, fijne ontvangst, goede service. Ik had mijn bedenkingen bij tweedehands, maar ze hebben hier veel nieuwe kleding en het ruikt hier schoon". "Je ontdekt hier wel wat kleding met je kan doen. Je weet dat wel, maar door hier voor de spiegel te staan, zie je het ook".

Fadel.png

Fadel aan de slag bij Philips Healthcare

Fadel bezocht vorig kwartaal de winkel van Dress for Success en was daarna direct succesvol bij het solliciteren: “Na mijn bezoek aan Dress for Success heb ik gesolliciteerd bij Philips. Het was fijn dat ik een mooie kledingset kreeg, waardoor ik me goed kon presenteren. Ik heb een baan gekregen bij Philips Healthcare in Best. Ik start als monteur en zet apparatuur in elkaar. Het is afwisselend werk en ik leer veel. Ik ben heel blij dat ik nu werk heb. Ik heb fijne collega’s en kan hier nog veel leren en een mooie toekomst opbouwen.”

Klant Madelon is er klaar voor!

Madelon bracht de afgelopen periode een bezoek aan de winkel. Haar verhaal: “Na een inspirerende kleuren- en kledingworkshop bij Dress for Success (via De Broekriem), heb ik mij aangemeld voor een persoonlijk kledingadvies. Ik was erg nieuwsgierig en het overtrof werkelijk elke verwachting! Mijn kledingadviseurs Carla, Bertine en Jawad trokken echt letterlijk alles uit de kast om mij er perfect uit te laten zien. En daarbij kwamen ze met heel verrassende ideeën waar ik zelf nooit opgekomen zou zijn.  We gingen van rokjes naar blouses, van leren jasjes naar pumps! Alles mocht ik proberen en overal kreeg ik een eerlijk advies bij. Uiteindelijk kozen we voor een prachtige lange jas op een mooi suède rokje, met een licht bewerkt shirtje. Ik had nooit gedacht dat dit me zo goed zou staan en wat geeft dát een hoop zelfvertrouwen! Ik ben nu helemaal klaar om te gaan solliciteren. Dus wie op zoek is naar een zeer ervaren (en goed geklede) onderzoeker/projectleider binnen het sociale domein is bij mij aan het goede adres en kan via Dress for Success met mij in contact komen!” Madelon heeft inmiddels werk gevonden.

Klant Rick hoopt snel terug te komen!

Klant Rick bezocht dit kwartaal de winkel van Dress for Success, ter voorbereiding op sollicitatiegesprekken. Hij is op zoek naar een baan als magazijnmedewerker: “Ik had niet verwacht dat ik bij Dress for Success zo makkelijk zulke mooie kleren kon vinden. Ik werd door de dames vriendelijk en deskundig geholpen. De kleding is prachtig en echt van deze tijd. Ik voel me relaxed in de nieuwe outfit en kan zo een goede eerste indruk maken. Ik hoop snel ergens aan de slag te kunnen als magazijnmedewerker, dan kan ik weer terug naar Dress for Success voor een tweede set kleding.”

Naast tevreden klant ook ambassadeur: Helga

Helga bezocht dit kwartaal de winkel van Dress for Success: “Uit eigen waarneming kan ik dus zeggen dat Dress for Succes bijstandsgerechtigde deelnemers een enorme dosis zelfvertrouwen bezorgt. Op afspraak een nieuwe set kleding aangemeten krijgen om zelfverzekerd voor de dag te kunnen komen bij een sollicitatiegesprek en met de mogelijkheid terug te mogen komen voor een tweede kledingset als je de baan krijgt. Kleuradvies en begeleiding bij kledingkeuze door een coach. Hoe mooi en zacht kan het leven ook zijn! Dus, hulpverleners, bijstandsambtenaren, casemanagers en andere betrokkenen: zorg ervoor dat de mogelijkheid voor een blij en functioneel moment niet aan uw cliënt voorbijgaat, want dit is werkelijk een fantastisch zinvol en daarmee waardevol concept!”

Van klant naar vrijwilliger: Jawad

Jawad kwam als klant bij Dress for Success via het Participatiebedrijf. Hij is kleermaker en wil een eigen onderneming starten. “Het is fijn dat werkzoekenden hier terecht kunnen. Ik vond het bezoek heel aangenaam en heb mooie kleding gekregen. Zo kan ik me goed presenteren. Ik heb gelijk gevraagd of ik vrijwilliger mocht worden. Ik vind het leuk om met klanten om te gaan en kan mijn kwaliteiten als kleermaker inzetten. En ik vind het team een fijne groep dames. Het is gezellig daar. Ik werk er nu met plezier.” Dress for Success is blij met de komst van Jawad. We helpen hem graag op weg en dankzij hem kunnen we nog meer maatwerk leveren.

Urmeline: “Ik was echt verrast”

Urmeline, één van de klanten in het laatste kwartaal van 2016, is zeer te spreken over het presentatie- en kledingadvies en over het setje kleding waarmee ze succesvol solliciteerde: “Ik was nieuwsgierig toen ik naar Dress for Success ging. Ik dacht: ‘Allemaal tweedehandskleding, is dat wel wat?’. Maar ik was heel verrast door de kwaliteit van het advies en de kleding. De dames namen de tijd voor me, ze gaven me goed advies en keken echt wat bij me past. Ik kreeg ook tips om de kleding te combineren. De spullen zijn van mooie kwaliteit. Ik woon pas 7 maanden in Eindhoven, moet hier opnieuw beginnen. Ik ben nu aangenomen voor werk in de thuiszorg. Een mooie opstap naar de baan in de beveiliging die ik heel graag wil.”

Sander: ‘Met een tevreden gevoel vertrokken’

Sander is een van de klanten die via een workshop van Dress for Success bij het Werkleerbedrijf in onze winkel terechtkwam. “Het was een interessante workshop over kledingkeuze. Ik heb meteen een afspraak gemaakt om een keer langs te komen. De vrijwilligers waren zeer behulpzaam en wisten goed waar ze mee bezig waren. Ik heb een mooie set kleding gekregen en ben met een tevreden gevoel weer vertrokken. De kleding is van goede kwaliteit, ik ben zeer tevreden met het resultaat. Op de foto's is het verschil tussen voor en na het bezoek heel duidelijk te zien. Ik heb ook gebruik gemaakt van de kappersbon. Ik ben er van overtuigd dat ik met de nieuwe kleren en een nette baard een betere indruk ga maken tijdens mijn sollicitatiegesprek. Ik hoop dan ook dat ik snel ergens aangenomen wordt.”

Rob: “Succesvolle zoektocht naar de juiste stijl”

Klant Rob beschrijft zijn goede ervaringen in onze winkel: “Tijdens het Vacaturecafé in Veldhoven kwam ik in contact met Dress for Success. Een afspraak was snel gemaakt en kort daarna kon ik al terecht in het winkelpand aan de Marconilaan in Eindhoven. Het speuren naar de juiste stijl heeft nooit mijn hoogste prioriteit gehad, maar met behulp van twee vakbekwame en charmante dames werd de zoektocht succesvol afgerond!
Het is sowieso bijzonder aangenaam dat je in een op zich minder prettige tijd, eens een keer welgemeende, positieve, en ook persoonlijke aandacht ontvangt. Tijdens de sessie krijg je als bezoeker bovendien een goed gevoel, wanneer je de passie en energie ervaart die de medewerksters van Dress for Success zo overduidelijk met hun vakgebied hebben.

Na een kleurentest loodsten beide dames mij dan ook ontspannen en met speels gemak door een traject van passen en meten, selecteren en uitsluiten, naar een voor mij meer dan verrassend eindresultaat. Ik kijk terug op een leuke, in alle opzichten geslaagde, productieve middag. Hartelijk dank dames, en ga vooral zo door!”

Wendy: “Vol zelfvertrouwen de deur uit”

Wendy is één van de klanten die onlangs de winkel bezocht: “Dat was in een zeer moeilijke periode van mijn leven waarin mijn zelfvertrouwen een flinke deuk heeft opgelopen. Ook bezat ik de financiële middelen niet om mezelf een representatief voorkomen te geven. De kennismaking met de dames van Dress for Success was voor mij geruststellend; ze hadden veel begrip voor me. Precies wat ik nodig had. Na de nodige behandeling en modeshows, met steeds in ons achterhoofd het soort bedrijf waar ik op gesprek ga, hebben we gezamenlijk gekozen voor dit eindresultaat. De foto's spreken voor zich, lijkt me. Tevreden en met een tas vol zelfvertrouwen heb ik 't pand weer verlaten. Ik kan er weer tegenaan!”

Hannie: “Echt een cadeautje”

“Door een workshop heb ik Dress for Success leren kennen. Een mooi initiatief! Ik heb een afspraak gemaakt om advies te krijgen over mijn presentatie. Het was een heel positieve ervaring. Ik werd geholpen door leuke mensen. Fijn dat er eens iets met een positieve insteek gebeurt in een tijd die ik als negatief ervaar. Het was als een hart onder de riem, een cadeautje. Naast het advies en de mooie kleding kreeg ik zelfs nog een kappersbon.” Ik wil een nieuw merk wielrenner-kleding voor dames ontwerpen en zoek een plek om ervaring op te doen.

Zo kan ik me overal goed presenteren!”

Jeroen: “De beste versie van mezelf”

"Wat leerzaam was dit bezoek. Ik heb al die jaren verkeerd naar kleding gekeken. Ik droeg lichte kleding en losse modellen, maar dat werkt juist averechts. Het advies dat ik kreeg is objectief en oprecht. Jullie zijn er om de beste versie van mij te laten zien. Heel positief vind ik dit. En als ik nu mijn foto zie, dan denk ik:

die baan die komt er echt, ’t komt allemaal wel goed.”

Evans: "Vol vertrouwen solliciteren"

“Ik ben bij Dress for Success gekomen via het Werkleerbedrijf toen Bertine daar een presentatie gaf. Ik wilde graag meer leren over hoe ik me kon aankleden voor een sollicitatie en hoe ik me zo kon presenteren dat ik een goede eerste indruk zou maken. Werkgevers letten daar op. Daarom heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Ik was blij dat ik kon komen en ik voelde me heel relaxed. Ik ben heel tevreden met het advies en de kleding die ik heb gekregen en ga vol vertrouwen solliciteren. Zodra ik een baan heb, bel ik jullie.”